Dátum: 2019. szeptember 02.
  • Köszöntő
  • Szervezők

Idén első alkalommal rendezte meg a Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kara az ünnepélyes tanévnyitóval egybekötött partnertalálkozóját. 

A kar célja az volt, hogy a jogászképzésben érdekelt üzleti és államigazgatási szervezetek vezetőinek olyan platformot teremtsen, ahol az oktatási intézmény és a majdani munkáltatók, illetve a képzést támogatók találkozhatnak egymással. A szeptember 2-ai rendezvény fő témái a pécsi jogi kar stratégiai célkitűzései, valamint a jogászképzés jövője voltak. A programot a PTE Brass Band különleges élménykoncertje színesítette.

„A rendezvény sikerének tartom, hogy az eddig is meglévő partneri kapcsolatainkat és együttműködéseinket meg tudtuk erősíteni. A jövőben a gazdaság szereplőivel fokozottan szeretnénk kiaknázni a jogászképzés nyújtotta lehetőségeket. Külső képzőhelyek bevonásával célunk a gyakorlatorientált képzési struktúra megerősítése. A partnertalálkozón köszönetemet fejeztem ki a szervezetek vezetőinek és az oktatást támogató kollégáiknak a kar számára nyújtott segítségükért.” – mondta dr. Fábián Adrián, a kar dékánja.

Pécsi Tudományegyetem Állam- és Jogtudományi Kar