Oktatás

 

   

  

 

Újdonság!

 

10 alkalmas, 30 órás Excel képzést indítunk októberben!
Ha velünk tartasz a képzésen, olyan Excel tudást szerezhetsz, amivel nyugodtan pályázhatsz pénzügyi, IT, management és marketing pozíciókra.
A részletekről itt tájékozódhatnak!

Mérd fel tudásod ingyenes Excel tesztünk segítségével!

 

     

 


A JuridEco Zrt. felnőttképzéseket és egyéb, nem iskolarendszerű, rövidciklusú képzéseket, vállalati tréningeket szervez a Pécsi Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karával és a Pécsiközgáz Továbbképző Központtal együttműködve. 

Magyarország egyik legszínvonalasabb Egyetemének tulajdonában álló társaságaként küldetésünk, hogy a PTE-n végzettek és hallgatók olyan speciális tudással egészítsék ki diplomájukat, amellyel előnybe kerülnek a munkaerőpiacon és igényeiket kielégítő pozíciókat töltenek be. Ennek érdekében a munkaerőpiacon aktuálisan keresett és értékes tudást, szakképesítést biztosítjuk a jelentkezőknek, akiket nemcsak a PTE kötelékéből várunk. A képzési igények, a szakismeret megszerzése több esetben nem igényel szakirányú szintű továbbképzést. A gazdaság által keresett és elismert szakképesítések biztosítása elősegíti a piac által támasztott szakmai igények kielégítését és az így megszerzett ismeretek és kompetenciák hozzájárulnak a sikeres munkaerőpiaci érvényesüléshez.

KÉPZÉSEINKRŐL BŐVEBBEN